«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Αλλαγή "αρχηγού" στο συνδυασμό "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" για τον δήμο της Ν.Προποντίδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

Λόγω ενός περιστασιακού προβλήματος της υγείας μου, του οποίου η θεραπευτική αγωγή συμπίπτει χρονικά με την προεκλογική περίοδο, αναθέτω την ηγεσία του Συνδυασμού “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ” στον Γιώργο Γκιλή, αρκούμενος στην υποψηφιότητά μου ως δημοτικού συμβούλου.
Η συγκυρία αυτή καταδεικνύει με τον πλέον...
αναμφισβήτητο τρόπο την αγαστή συνεργασία και των δυο μας αλλά και την ειλικρινή μας πρόθεση να θέσουμε την κοινή μας προσπάθεια για τον Δήμο Νέας Προποντίδας πάνω από την προσωπική μας προβολή.
Ο Συνδυασμός μας συνεχίζει ακάθεκτος και αρραγής τον αγώνα με επικεφαλής τον Γιώργο Γκιλή και όλους εμάς στο πλευρό του.
Καλώ τους δημότες μας να συστρατευθούν μαζί μας.

Ανδρέας Παπαγιάννης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Νέας Προποντίδας



Δημοτικός Συνδυασμός
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΛΗ

Αφού ευχαριστήσω τον Ανδρέα Παπαγιάννη και τους ανθρώπους του συνδιασμού για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου, αναλαμβάνω την ηγεσία του Συνδυασμού “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”, συνεχίζοντας με την ίδια θέρμη και αποφασιστικότητα τον αγώνα για την ευόδωση των κοινών μας στόχων.
Υπόσχομαι στους συνεργάτες μου και στους δημότες μας ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το όραμά μας για την αναγέννηση του Δήμου Νέας Προποντίδας να γίνει πραγματικότητα.

Γιώργος Γκιλής
Υποψήφιος Δήμαρχος
Νέας Προποντίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: