«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Επισκέψεις του Στυλιανού Βαλιάνου στην Όλυνθο και στη Συκιά

Μια σειρά επισκέψεων στη Συκιά Σιθωνίας και στην Όλυνθο στο Δήμο Πολυγύρου είχε  ο...
υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Στυλιανός Βαλιάνος στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών.
Ο κ. Βαλιάνος παρακολούθησε το έθιμο των Αλογοδρομιών στη Συκιά, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκιάς  και είχε επαφές με το Δήμαρχο Σιθωνίας Ιωάννη Τζίτζιο και τους  συνεργάτες του. Αφού συνεχάρη τις τοπικές Αρχές για τη διατήριση του Εθίμου, συζήτησε με τον Δήμαρχο Σιθωνίας  για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Συκιάς και της ευρύτερης περιοχής και επεσήμανε ότι με την κατασκευή δεκάδων έργων στη Συκιά, η περιοχή αναπτύσσεται ραγδαία.
Το απόγευμα παρακολούθησε τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ολύνθου  όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής και να συζητήσει με τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Βορδό για τις ανάγκες της Ολύνθου αλλά και για τις δυναμικές παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής Πολυγύρου .
Ο κ. Βαλιάνος δήλωσε σχετικά: «βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου και καθημερινά συνομιλούμε με τους Χαλκιδικιώτες και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους. Ο συνδυασμός μας που από σήμερα πλαισιώνεται και από την κα Ελευθερία Χατζησταματίου – Λεμονιάδου , διαθέτει την ετοιμότητα να παρέμβει δραστικά , στα ζητήματα  ανάπτυξης της Χαλκιδικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: