«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Επίσκεψη του Ε.Καρανάσιου στη Γαλάτιστα

Γόνιμη χαρακτήρισε την επίσκεψη του στη Γαλάτιστα, που πραγματοποίησε την Παρασκευή 21 – 2- 2014, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευθύμης Καρανάσιος.
Στη συνάντηση που είχε στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας με αιρετούς, με εκπροσώπους τοπικών φορέων, συλλόγων και οργανώσεων, ενημερώθηκε για τα θέματα της περιοχής και των φορέων γενικότερα.
Ο κ. Καρανάσιος, ενημέρωσε για το κυβερνητικό έργο, τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την οριστική έξοδο της χώρας από την...
οικονομική κρίση και τη συνέχιση των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων.
«Μετά από μια μακρά δύσκολη περίοδο για όλους τους πολίτες, έρχεται μια νέα περίοδος της ανάκαμψης, της ανόρθωσης της οικονομίας μας και των παροχών στους πολίτες, ξεκινώντας από τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες», τόνισε ο βουλευτής και υποσχέθηκε ότι θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας για την όσο το δυνατόν συντομότερη επίλυση τους.
Στη συζήτηση που είχε ο Βουλευτής Χαλκιδικής κ. Καρανάσιος, με τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, έδωσε έμφαση στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου και ζήτησε τη συστράτευση των στελεχών των μελών και των φίλων του κόμματος γύρω από τα πρόσωπα που στηρίζει το κόμμα για τις εκλογές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στην ΙΕΡΙΣΣΟ ποτε θα ρθεις σε περιμενουμε με ανοιχτες αγκαλες κυριε βολευτη