«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Η πρώτη αδελφοποίηση σωματείων basket στη Χαλκιδική

Σε μια λαμπρή εκδήλωση στο χώρο του τουριστικού περιπτέρου " ΕΞΙ ΒΡΥΣΕΣ " στον  Πολύγυρο της Χαλκιδικής το Σάββατο  22-02-2014 ,στα πλάσια της ετήσιας εκδήλωσης του  ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ,έγινε η αδελφοποίηση των σωματείων BASKET  A.O. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ( AOΠ )  ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Σ.Α. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ  που είναι συνέχεια συνεργασίας χρόνων και είναι κάτι που έπρεπε να είχε ήδη γίνει.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο  Αστέριος Ζωγράφος και ο αντίστοιχος δήμαρχος Αριστοτέλη  Πάχτας Χρήστος, καθώς και ο...
βουλευτής Χαλκιδικής Ευθύμιος Καρανάσιος , ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος, ο Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη  και ο Πρόεδρος Σ.Α.Στρατωνίου Basket Kατσαβάκης Κων/νος που με τον αντίστοιχο Πρόεδρο του Α.Ο. Πολυγύρου Παραθυρά Ξενοφών, αντάλλαξαν λάβαρα των ομάδων.
Επίσης το παρών έδωσαν στην εκδήλωση ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Τζιτζικώστας Απόστολος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου Ζαγγίλας Δημήτριος, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πολυγύρου Ρόκου Άννα, παλιοί πρόεδροι του ΑΟ Πολυγύρου και πλήθως κόσμου σε μια κατάμεστη αίθουσα.
Παρόν ήταν και ο Γενικός Αρχηγός του Σ.Α Στρατωνίου Μάνος Κατσαβάκης που παρέδωσε φανέλα στο πλαίσιο της αδελφοποίησης, στον Αρχηγό της  ομάδας basket του A.O Πολυγύρου Στιβαχτάρη Γρηγόριο  που με την σειρά του παρέδωσε την φανέλα του Α.Ο Πολυγύρου basket στον γενικό Αρχηγό Στρατωνίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι κοινο τους ενωνει?Μα φυσικα,ο ελληνικος χρυσος.....