«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Βράβευση εκπαιδευτικού από το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου


Την εκπαιδευτικό του Δημοτικού Σχολείου Ζερβοχορίων, Μελαχροινή Παπαρδέλη, που διακρίθηκε σε ευρωπαϊκό επίπεδο στο πλαίσιο του προγράμματος e-Twinning και απέσπασε το βραβείο Mevlana Prize για τη διαπολιτισμική κατανόηση τίμησε σήμερα το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου.

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, κ. Αστέριος Ζωγράφος τόνισε:...

«Η βράβευσή σας αποτελεί σαφώς μια σημαντική προσωπική αναγνώριση για το εκπαιδευτικό σας έργο, που μας γεμίζει με χαρά και συγκίνηση. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους σαν εσάς, νέους επιστήμονες, που με τη δουλειά και τη δημιουργικότητά τους, συμβάλουν στην ανάπτυξή του. Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο το έργο σας χαρίζοντας στον τόπο μας και άλλες διακρίσεις».
Ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς της εκπαιδευτικού το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου βράβευσε την κ. Παπαρδέλη και με ένα tablet pc, χρήσιμο εργαλείο δουλειάς.
Το e-Twinning είναι μια Ευρωπαϊκή δράση μέσω της οποίας σχολεία από διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες, κάνοντας χρήση εργαλείων Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), συνεργάζονται ώστε να αποκομίσουν παιδαγωγικά, κοινωνικά και πολιτισμικά οφέλη. Η δράση e-Twinning δίνει στα σχολεία την ευκαιρία να μάθουν μαζί, να μοιραστούν τις απόψεις τους και να δημιουργήσουν καινούργιες φιλίες.
Μέσω του e-Twinning, περισσότεροι από 230.000 εκπαιδευτικοί από όλη την Ευρώπη συνεργάζονται στο πλαίσιο διεθνών σχολικών δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετέχουν περισσότερα από 110.000 σχολικά ιδρύματα από 32 ευρωπαϊκές χώρες. Το πρόγραμμα e-Twinning εξελίχθηκε από ένα εργαλείο εξεύρεσης εταίρων για τους εκπαιδευτικούς σε μία πλούσια, πανευρωπαϊκή κοινότητα διδασκαλίας και μάθησης. Σήμερα το e-Twinning είναι ίσως το μεγαλύτερο δίκτυο εκπαιδευτικών στην ιστορία της εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: