«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Β' ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Χαλκιδικής: Δόξα Κρήμνης - Αστέρας 1957 1- 2


Μεγάλη εμφάνιση έκανε η ομάδα του ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ 1957 Αγ. Νικολάου.
Κατάφερε με πολύ μεγάλη δυσκολία να περάσει από την...
πανίσχυρη  έδρα της Δόξας Κρήμνης, παίρνοντας ακόμα 3 πολύ σημαντικούς  βαθμούς.
Συγκεκριμένα, ξεκινώντας πολύ δυναμικά η ομάδα της Δόξας Κρήμνης κατάφερε στο 5’ να προηγηθεί με 1 – 0, κάνοντας μια δυναμική επίθεση από τη δεξιά πλευρά και με πλασέ να προηγηθεί στο σκορ.
Η συνέχεια ήταν πολύ δυνατή. Οι ομάδες,  χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη ώσπου στο 40’ ο Καμπάνης Αστέριος  καταφέρνει να ισοφαρίσει και να κλείσει το ημίχρονο με 1 – 1.
Στο 2ο ημίχρονο το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο δυνατό, με περισσότερες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες και ο φίλαθλος κόσμος να μην προλαβαίνει τις φάσεις. Στο 65’ ο Καμπάνης Αστέριος από τον Αστέρα 1957, αποβλήθηκε με 2 κίτρινες για διαμαρτυρία. Στο 83’ από τη Δόξα Κρήμνης αποβλήθηκε ο Τομπουλίδης διότι ως τελευταίος παίχτης ανέτρεψε τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή σε προσπάθεια για γκολ.
Στο 92’ τελικά με υπερπροσπάθεια ο Αστέρας 1957 κατάφερε με τον Τσούρι να κάνει το τελικό 1 – 2.
Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού το οποίο κυλούσε με πολύ καλό ρυθμό, η μόνη παραφωνία που προκάλεσε την οργή των φιλάθλων και των δύο ομάδων αλλά ιδιαίτερα της ομάδα του Αστέρα ήταν η παρουσία του Προέδρου της ομάδας Χολομών Ριζών/Παλαιόχωρας. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έβριζε με πολύ αισχρό τρόπο τους παίχτες του Αστέρα,  τη Διοίκηση του αλλά και τους Διαιτητές όπως και οι ίδιοι δηλώνουν στο φύλλο αγώνος. Παρά τις παρατηρήσεις που του έγιναν από ντόπιους φιλάθλους αλλά και από άλλους παράγοντες συνέχισε να προκαλεί κάνοντας αισχρές χειρονομίες προς όλους, λέγοντας ότι με κάθε ευκαιρία που θα έχει, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να πολεμήσει την ομάδα του Αστέρα.
Την επόμενη Κυριακή 2 Φεβρουαρίου ο ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1957 παίζει με την ομάδα της Ιερισσού στον Άγιο Νικόλαο και ώρα 14:30.

Σας περιμένουμε όλους.
ΤΟ ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: