«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ολοκλήρωση του 3ου Φεστιβάλ Σύγχρονου Ρωσικού Κινηματογράφου στο Porto Carras Grand Resort!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «3ο φεστιβάλ σύγχρονου Ρωσικού κινηματογράφου» που φιλοξενήθηκε στο Porto Carras Grand Resort στην αίθουσα «Τερψιχόρη» στο ξενοδοχείο Μελίτων όπου προβλήθηκαν οι καλύτερες ρώσικες ταινίες διαφορετικών ειδών, καθώς και οι συμμετέχοντες στα κινηματογραφικά φεστιβάλ που έλαβαν βραβεία και διακρίσεις.
Οι εκδηλώσεις Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και με τη συνδρομή της...
ρωσικής αν από 19/09/2013 έως 27/09/2013 και το Porto Carras Grand Resort αποτέλεσε τον περήφανο υποστηρικτή της διοργάνωσης. Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε με τη συνδρομή του Γενικού Προξενείου Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη και του Κέντρεταιρείας Leda Films και τη ελληνικής "Οργανωνική ΕΠΕ".

Η αίθουσα «Τερψιχόρη» ήταν κατάμεστη καθ’όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ από πελάτες και επισκέπτες οι οποίοι απήλαυσαν τις ταινίες και γνώρισαν από κοντά σπουδαία ονόματα του Ρωσικού Κινηματογράφου. Παράλληλα με το πρόγραμμα των έργων και τις καλλιτεχνικές συναντήσεις με τους Ρώσους σκηνοθέτες, ηθοποιούς και καλλιτέχνες, πραγματοποιήθηκαν και μουσικές βραδιές με μεγάλη απήχηση στο κοινό.

Οι επίσημοι καλεσμένοι καθώς και λοιποί παράγοντες του φεστιβάλ που φιλοξενήθηκαν στο Porto Carras Grand Resort καθ’όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την φιλοξενία και δεν έχασαν την ευκαιρία να επιδοθούν σε διάφορες δραστηριότητες στο θρυλικό συγκρότημα Porto Carras.

Επισκέφτηκαν με το παραδοσιακό τρενάκι τον Ιππικό Όμιλο και απόλαυσαν βόλτες με τα άλογα χωρίς να χάνουν την ευκαιρία να φωτογραφίζονται πάνω σε αυτά. Οι ηθοποιοί έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τις εγκαταστάσεις του ομίλου!

Η ρωσική αποστολή επίσης διασκέδασε μέχρι πρωίας στο White Party του Μελίτων 5*, ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το κέντρο Θαλασσοθεραπείας και ΣΠΑ, κάνοντας χρήση της εσωτερικής πισίνας, της σάουνας, του υδρομασάζ και της Θαλασσοθεραπείας. Ήταν μια μοναδική εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη!

Όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν να επισκεφτούν τη μοναδική Villa Galini και να φωτογραφηθούν στο ιστορικό αυτό μέρος απαράμιλλης ομορφιάς. Οι εντυπώσεις τους ήταν κάτι παραπάνω από θετικές καθώς έμειναν έκπληκτοι από την ομορφιά του τοπίου και τον εσωτερικό διάκοσμο της Villa Galini.

Ως επιστέγασμα στην μοναδική εμπειρία που έζησαν στο Porto Carras Grand Resort ήρθε η επίσκεψή τους στο Κτήμα Πόρτο Καρράς και στην αίθουσα «Μελισσάνθη» , όπου επιδόθηκαν σε οινογευσιγνωσία μένοντας ενθουσιασμένοι από τις μοναδικές γεύσεις των βραβευμένων κρασιών του Κτήματος Πόρτο Καρράς.

Η επιλογή του Porto Carras Grand Resort για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Ρωσικού Κινηματογράφου δεν ήταν τυχαία, καθώς η ιστορία του μοναδικού αυτού συγκροτήματος συνδέεται με τη διοργάνωση υψηλού κύρους event και συνεδρίων.

Το Porto Carras Grand Resort αποτελεί κοσμοπολίτικο θέρετρο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς και προσφέρει την πλέον ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών, διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμβάλλαμε στην πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του 3ου φεστιβάλ σύγχρονου Ρωσικού κινηματογράφου και στην προώθηση του κινηματογράφου στην εθνική και διεθνή αγορά, καθώς και στην αλληλεπίδραση και τη συνεργασία μεταξύ Ελλάδας – Ρωσίας στον τομέα της τέχνης και του πολιτισμού.

Η τέχνη ανοίγει νέες προοπτικές και ενισχύει τους δεσμούς φιλίας που ενώνουν την Ελλάδα και τη Ρωσία και το Porto Carras Grand Resort αποτελεί θερμό υποστηρικτή των πολιτιστικών εκδηλώσεων αποδεικνύοντάς το έμπρακτα!
 

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: