"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Πολυγύρου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πολυγύρου. Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο...
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης - Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης - Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8  και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.
Κατά την περίοδο Απριλίου, στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Πολυγύρου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:
Υπολογιστές (Επεξεργασία κειμένου)-Αγγλικά - Περιβάλλον και καθημερινή ζωή
Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης.

Την επόμενη περίοδο θα δημιουργηθούν προγράμματα με περισσότερα αντικείμενα π.χ  Ιταλικά, Γαλλικά κλπ.   
Αιτήσεις για τα προσφερόμενα προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται και να παραδίδουν στα Κ.Ε.Π του Δήμου Πολυγύρου και συγκεκριμένα:
-Για τη Δημοτική Ενότητα Πολυγύρου την κα  Θεοδώρου Μαρία 
-Για την Δημοτική Ενότητα Ορμύλιας τον κ. Αφουξενίδη  Ιωάννη 
-Για την Δημοτική Ενότητα Ανθεμούντα την κα. Τσαρτσαφλή Αναστασία  
-Για την Δημοτική Ενότητα Ζερβοχωρίων την κα. Πρασσά   Ξένη
Για  περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να απευθυνθείτε στην  υπεύθυνη του προγράμματος για το Δήμο Πολυγύρου κα. Βασιλική Τριανταφύλλου.
Τηλ. 2371350750 ή 2371350701 | email: triantafullou.vaso@hotmail.gr
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Κατεβάστε την αίτηση εδώ:doc aitisidvm 242.00 Kb 

Δεν υπάρχουν σχόλια: