«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

"ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ"

Θα βγει κάποιος υπεύθυνα να μας πει ποιοι έκαψαν τις Σκουριές;
Το ' χει... τάμα φαίνεται ο ιδρυτής του «παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων» να κάνει από τη Θράκη, όλες... τις σπουδαίες ανακοινώσεις, που αφορούν τον ίδιο αλλά και όσους συμμερίζονται τις αντιμεταλλευτικές του επιδιώξεις. 
Μετά την ανατριχιαστική τοποθέτηση, που έκανε από τις Σάππες τον περασμένο Σεπτέμβρη, όπου χωρίς αναστολή είπε: «ότι στη Χαλκιδική δε λογαριάζουμε αν θα σκοτωθούν παιδιά», έρχεται τώρα πάλι... απ’ εκεί  να ανατρέψει όλα όσα έλεγε τόσο ό ίδιος, όσο και το συντονιστικό επιτροπών Χαλκιδικής για την τρομοκρατική επίθεση στις Σκουριές. 
Τώρα ισχυρίζεται ότι δεν ήταν προβοκάτσια η επίθεση στις Σκουριές, αλλά η «έσχατη αντίδραση της κοινωνίας απέναντι στην έλλειψη νομιμότητας»!!! (Δείτε εδώ)

Θυμόμαστε πολύ καλά πριν από λίγες μέρες, ότι σε δηλώσεις του στα «Νέα» ο ιδρυτής του «παρατηρητηρίου...» να περιγράφει  απλά ως πολύ άγρια την έφοδο των κουκουλοφόρων στις Σκουριές, που παρ’ όλα αυτά έδωσε... «δημοσιότητα στον αγώνα των κατοίκων.»
Θυμόμαστε επίσης το Συντονιστικό  Επιτροπών Χαλκιδικής, σε ανακοίνωση του να αναφέρει, ότι το κίνημα τους «παραμένει ειρηνικό και δεν υιοθετεί πράξεις βίας.»

Τον «άλυτο» γρίφο με την πραγματική θέση του ιδρυτή του «παρατηρητηρίου...» τον λύσαμε.

 Το Συντονιστικό παραμένει στη θέση, που διατύπωσε μόλις την περασμένη εβδομάδα ή συντάσσεται με τις νέες δηλώσεις του «επαναστάτη» και «αρχιπροστάτη του περιβάλλοντος» της ΒΑ Χαλκιδικής; 

Ομοίως συντάσσονται με αυτές τις δηλώσεις η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, οι ΑΝ.ΕΛ. Χαλκιδικής και το ΚΚΕ Χαλκιδικής και οι Οικολόγοι - Πράσινοι; Οι βουλευτές μας; Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης; 

Αν ακούσουν όλη τη δήλωση του αναφέρεται σε επανάσταση και casus belli (αιτία πολέμου). Είναι όντως έτσι τα πράγματα; Βρισκόμαστε προ των πυλών γενικευμένης πολεμικής σύρραξης; Ποιοι με ποιους και ποιοι εναντίον ποιών;;;

Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις ή... τις επανατοποθετήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: