«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Την συνέχιση των κινητοποιήσεων με καταλήψεις Δημαρχείων και Δημοτικών κτιρίων αποφάσισε η Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το σκληρό πρόσωπο της εξουσίας εκφράζει πλέον ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνης Μανιτάκης, ο οποίος για πολλοστή φορά, ενσαρκώνοντας το ρόλο του «ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ-ΔΙΑΤΑΣΣΩ και ΕΚΤΕΛΩ» αρνείται να συναντήσει τους εκπροσώπους των εργαζομένων.
Προσπαθεί να απαξιώσει τους χιλιάδες εργαζόμενους, το κεφάλι των οποίων έβαλε στη λαιμητόμο της απόλυσης με το μνημόνιο 3, «έκτρωμα» που μόνο στόχο έχει τη ΔΙΑΛΥΣΗ του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δεν πτοούμαστε, με ενότητα και αλληλεγγύη συνεχίζουμε αποφασιστικά!
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σήμερα Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012, μετά και τη μεγαλειώδη σε συμμετοχή και παλμό συγκέντρωση-πορεία των εργαζομένων, αποφάσισε:
1. Την συνέχιση των κινητοποιήσεων με καταλήψεις Δημαρχείων και Δημοτικών κτιρίων την...

ΤΕΤΑΡΤΗ 28, ΠΕΜΠΤΗ 29 και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012. Δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στον αποκλεισμό των Γραφείων Προσωπικού (με στόχο να μην αποσταλούν στοιχεία συναδέλφων και να μην εκδοθούν διαπιστωτικές πράξεις διαθεσιμότητας-απόλυσης).
2. Την προκήρυξη 4ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, από τις 11.00 το πρωί έως 3.00 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3.00 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα για την απογευματινή βάρδια.
Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των εργαζομένων (θα εξετασθεί και θα διευκρινισθεί στην συνέχεια εάν θα είναι πεζοπόρα η μηχανοκίνητη) θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 το πρωί στην Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας. Ανάλογες συγκεντρώσεις και πορείες θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών.
3. Την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας το ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012, στις 9.00 το πρωί, στην είσοδο των εγκαταστάσεων του MEGA CHANNEL (Λεωφόρος Μεσογείων 117-Αθήνα), προκειμένου να δώσουμε τη δική μας απάντηση στις αθλιότητες των δημοσιογράφων της εκπομπής MEGA Σαββατοκύριακο (Ι. Χασαπόπουλος - Μ. Αναγνωστάκης), οι οποίοι προκειμένου να συκοφαντήσουν το δίκαιο και έντιμο αγώνα μας είπαν πως έδωσαν 10,00 ευρώ «γρηγορόσημο» για να μαζέψουμε τα σκουπίδια τους… τα πραγματικά και όχι τα τηλεοπτικά. Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αν και κακοπληρωμένοι τους πληροφορούμε πως έχουν ήθος και αξιοπρέπεια, αρχές που δυστυχώς σπανίζουν στις μέρες μας !!!
4. Καλεί τα θεσμικά όργανα εκπροσώπησης των αιρετών (Κ.Ε.Δ.Ε. και Π.Ε.Δ.) σε περίπτωση που η συγκυβέρνηση δεν αναστείλει την εφαρμογή εκείνων των διατάξεων (απολύσεις, επιτροπεία) που απαξιώνουν και διαλύουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να προχωρήσουν άμεσα σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις με κλείσιμο ΟΛΩΝ των υπηρεσιών των Δήμων. Ταυτόχρονα προετοιμάζουμε τον κλάδο για τη μαζική και δυναμική παρουσία του στο ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε. τη ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012, στις 10.00 το πρωί στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL (Βασ. Αλεξάνδρου 2-Αθήνα).
Συμμετέχουμε ενεργά-διαδηλώνουμε μαζικά ενάντια στα μέτρα που διαλύουν τις ζωές μας. Η συμμετοχή σε αυτή τη φάση των κινητοποιήσεων εκτός από δικαίωμα αποτελεί και υποχρέωση ΟΛΩΝ μας.
Έχουμε χρέος αιρετοί και εργαζόμενοι να διασώσουμε το μόνο θεσμό που παράγει κοινωνική πολιτική σ’ αυτόν τον τόπο.
Δηλώνουμε πως με την πρώτη απόλυση-διαθεσιμότητα συναδέλφου θα βρεθούμε ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ !!!
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: