«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Χαλκιδική: «Πράσινη» καμπάνια σε επτά χώρες

Καμπάνια με αιχμή το πράσινο προφίλ της ξεκινά σε επτά χώρες η Χαλκιδική, με στόχο να προσελκύσει τον αυξανόμενο αριθμό «πράσινων» ευαισθητοποιημένων τουριστών της... κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης.

Υστερα από πρωτοβουλία του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Χαλκιδικής, η περιοχή θα έχει ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στην πρώτη έκδοση για τον πράσινο τουρισμό της Ελλάδας «Green Tourism in Greece», ενώ θα είναι ένας από τους επίσημους χορηγούς του Πράσινου Συνεδρίου της Στοκχόλμης και των προωθητικών ενεργειών. Η καμπάνια θα μεταφερθεί στις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, World Travel Market στην Αγγλία, ΜΑΤΚΑ στη Φινλανδία, REISELIVSMESSEN στη Νορβηγία, FERIE FOR ALLE στη Δανία, ITB Berlin στη Γερμανία, για να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2013 με παρουσίαση στην Πράσινη Πρωτεύουσα της Ευρώπης, Ναντ της Γαλλίας.

Η Χαλκιδική έχει 35 βραβευμένες Γαλάζιες Σημαίες, 11 περιοχές NATURA, την χερσόνησο του Αθω (UNESCO World Heritage Site), 15 Green Key πιστοποιημένα ξενοδοχεία, δραστηριότητες και ειδικές μορφές τουρισμού με άξονα την βιώσιμη ανάπτυξη και τον σεβασμό του περιβάλλοντος.

Από την τουριστική βιομηχανία της Σκανδιναβίας, την καμπάνια για τον ελληνικό «πράσινο» τουρισμό στηρίζουν η SAS (Scandinavian Airlines) και οι Apollo Kuoni και TUI Fritidsresor, ενώ στην καμπάνια συμμετέχουν μεταξύ άλλων Green Key ξενοδοχείων, τα Sani Resort, Aldemar Hotels & Spa, Grande Bretagne, Electra Palace Athens, μεγάλος αριθμός ξενοδοχείων από την Κρήτη και όλες οι Blue Flag μαρίνες της Ελλάδας. Παράλληλα, η κυρία Ελένη Ανδρεάδη θα εκπροσωπήσει το συγκρότημα SANI Resort, που φέρει Green Key eco-label σε όλα τα ξενοδοχεία του, παρουσιάζοντας στο 1ο Πράσινο Συνέδριο της Στοκχόλμης στις 22 Νοεμβρίου, την ανερχόμενη αυτή αγορά και τις επενδύσεις του τουριστικού συγκροτήματος στον τομέα της πράσινης βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: