«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυρίες & Κύριοι ,
Σας γνωρίζουμε ότι ,από την 24η Ιουλίου 2012 μέχρι και την προκήρυξη νέων εκλογών , Πρόεδρος της Ομάδος Εθελοντών Πυροπροστασίας και προστασίας της Φύσης Δήμου Τορώνης ορίζεται, η κα. Καλημέρη Αικατερίνη , ύστερα από αίτηση παραίτησης του προέδρου κ. Πέππα Θωμά και αποδοχή αυτής με την υπ’ αριθ. 5/23-7-2012 απόφαση του διοικητικού Συμβουλίου .
Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 6/23-7-2012 απόφαση του Δ.Σ. το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδος μας έχει ως εξής :....

  1. Καλημερη Αικατερινη ,Πρόεδρος Δ.Σ.
  2. Δαλαβίτσος Δημητριος , Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
  3. Δραμουνδάνης Χαράλαμπος , Γεν. Γραμματέας Δ.Σ.
  4. Χατζηγιάννης Αθανάσιος , Ταμίας
  5. Ντέμπλας Θεόδωρος , Μέλος Δ.Σ.
  6. Παταρας Δημήτριος , Μέλος Δ.Σ.
  7. Πέππας Θωμάς , Μέλος Δ.Σ.
  8. Παπανικολάου Αναστάσιος . αναπλ. Μέλος Δ.Σ.
Για όσους δεν γνωρίζουν η ομάδα μας ιδρύθηκε την 1 Μαρτίου 2008 , μετά από παρότρυνση της τότε Δημοτικής Αρχής του Δήμου Τορώνης . Ο κύριος τομέας δράσης της είναι η πυροπροστασία & η προστασία της Φύσης με κάθε νόμιμο τρόπο, εντός των διοικητικών ορίων της Δημοτικής ενότητας Τορώνης ,ενώ έχει επέμβει και σε αρκετά συμβάντα εκτός της περιοχής δράσης της, σε συνεργασία πάντα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, και θα το επαναλάβει όσες φορές και αν της ζητηθεί .
Αριθμεί 120 εγγεγραμμένα μέλη , από τα οποία τα πενήντα έχουν λάβει ειδική εκπαίδευση πάνω σε θέματα πυροπροστασίας , απεγκλωβισμού , πρώτων Βοηθειών κ.α. , ενώ έχουν λάβει μέρος σε Πανελλαδικές ασκήσεις αλλά και σε ασκήσεις στα όρια του Νομού, που διοργανώνουν οι αρμόδιοι φορείς .
Ευχαριστούμε τον απερχόμενο πρόεδρο για την προσφορά του όλον αυτό τον καιρό από την θέση του Προέδρου και ευχόμαστε την συνέχιση της εθελοντικής του δράσης , μέσα από την ομάδα μας, με το ίδιο πάθος και πνεύμα συνεργασίας .
Τέλος ,ευχόμαστε στην νέα Πρόεδρο της Ομάδος Εθελοντών Πυροπροστασίας και Προστασίας της Φύσης Δήμου Τορώνης, Καλή Δύναμη .!

Με εκτίμηση
Εκ μέρους όλων των μελών της Ομάδας
Ο Γ. Γραμματέας
Δραμουνδάνης Χαράλαμπος

Δεν υπάρχουν σχόλια: