«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ

Το Μαθητικό Προσυνέδριο Πληροφορικής οργανώνεται στα πλαίσια του 4ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, που θα διεξαχθεί στις 4 και 5 Μαΐου 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οικονόμου» (ΝΟΗΣΙΣ, Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας).
Στο Μαθητικό Προσυνέδριο Πληροφορικής θα...
παρουσιαστούν εργασίες μαθητών και μαθητριών Ε΄-ΣΤ΄ τάξεως Δημοτικού, όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου (ΓΕΛ & ΕΠΑ.Λ.) του Ν. Χαλκιδικής, που έχουν εκπονήσει, χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες των επικοινωνιών και της πληροφορικής (ΤΠΕ).

Βασικοί σκοποί του συνεδρίου είναι η απόκτηση εμπειριών των μαθητών στις διαδικασίες συμμετοχής σε ένα συνέδριο σε περιβάλλον υψηλού επιπέδου, καθώς και η βιωματική εφαρμογή των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών στην πράξη.

Το Συνέδριο θα ξεκινήσει με εκδήλωση προς τιμή των εκπαιδευτικών και των διοικητικών υπαλλήλων, στο χώρο της εκπαίδευσης, οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν τα έτη 2010 και 2011. Στους τιμώμενους θα απονεμηθεί «Εύφημος Μνεία» για την ευδόκιμη υπηρεσία τους.

Από τις Διευθύνσεις Δ/θμιας και Π/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής ανακοινώνεται η ζωντανή αναμετάδοση του Μαθητικού Προσυνεδρίου Πληροφορικής από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου την Τρίτη 3 Απριλίου 2012 από τις 9.00 έως τις 14.30.
halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: