«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Τσίμπησε τη μεταθεσούλα που ήθελε ο Φωτόπουλος της ΔΕΗ

Απίστευτη επιστολή από τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ που δημοσιεύεται στον ιστότοπο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και ομολογεί δημόσια ότι μετατέθηκε με δική του επιθυμία στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Λαύριο. Άλλοι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ...
έχουν την ίδια ευνοική μεταχείρηση με τις μεταθέσεις και μπορούν όποτε επιθυμούν να μεταθετουν τους εαυτούς τους;;;
Μπράβο στον κ.Ζερβό που ανέχεται και βοηθά σε βάρος υπαλλήλων της ΔΕΗ με προνομιακό τρόπο τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ. Διαβάστε αναλυτικά όλη την επιστολή:

Συναδέλφισσες, φοι,
Με την επιστολή μου αυτή απευθυνόμενος σ΄όλους εσάς που χρόνια τώρα όλοι μαζί έχουμε δώσει μάχες και μάχες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας και των συμφερόντων της Επιχείρησης του Ελληνικού λαού, σ΄ολους εσάς που δυο χρόνια τώρα με πίστη και σθένος μαζί σταθήκαμε στην πρώτη γραμμή των αγώνων για την υπεράσπιση των συμφερόντων του κόσμου της εργασίας από την λαίλαπα του μνημονίου και της ΤΡΟΙΚΑΣ, θέλω να σας ενημερώσω ότι σήμερα (τελευταία μέρα δυνατότητας λόγω απόσχισης της ΒΕΜ Διανομής από την ΔΕΗ ΑΕ και της σύστασης της θυγατρικής του ΔΕΔΔΗΕ) ζήτησα και πήρα μετάθεση από την Διανομή στην μητρική εταιρεία και συγκεκριμένα στον ΑΗΣ ΛΑΥΡΙΟΥ.
Με την μετάθεση μου αυτή που δεν έχει κανένα οικονομικό κίνητρο μιας και δεν θα επιφέρει καμία ουσιαστική μεταβολή στον μισθό μου θέλω να στείλω ένα και μόνο μήνυμα.
Μήνυμα αντίστασης και αγώνα.
Συναδέλφισσες – φοι
Ο λόγος που επέλεξα να πάρω μετάθεση είναι ότι αισθάνομαι ηθικό καθήκον να βρεθώ μαζί με τους συναδέλφους μας (συνδέοντας και την προσωπική μου τύχη) που είναι εκτεθειμένοι στον ανταγωνισμό και κινδυνεύουν περισσότερο από τον καθένα και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους εργαζόμενους στην Παραγωγή, τα Ορυχεία και την Εμπορία.
H κίνησή μου αυτή δεν θα είναι η τελευταία. Την κατάλληλη στιγμή (που θα είναι σύντομα) θα ακολουθήσει η επόμενη.
Συναδελφικά
Νίκος Φωτόπουλος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: