«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΓΕΦΥΡΑ ΑΓΑΠΗΣ. ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ. «ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Της ΕΛΛΑΔΟΣ»


Αγωνιώδης Έκκληση προς τους Έλληνες της Αμερικής και τους Έλληνες του Κόσμου από τον πάτερ Αντώνιο Παπανικολάου και την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ : Σας παρακαλώ ελάτε... όλοι μαζί οι Έλληνες να βοηθήσουμε τα παιδιά της Ελλάδος! 

 Κοινή δράση στο πλαίσιο μιας  εκστρατείας   προκειμένου να στηθεί μια μεγάλη νοητή Γέφυρα που θα ενώσει όλους τους Έλληνες Μαζί για να σώσουμε και διαφυλάξουμε το πιο αδύναμο κομμάτι της Ελληνικής Κοινωνίας. Τα παιδιά! Τα ανήλικα  παιδιά και τους έφηβους που βρίσκονται αντιμέτωπα στην Ελλάδα του 21ου αιώνα με το φάσμα της πείνας! Αντιμέτωποι οι νέοι με την φτώχεια! Την  πιο σκληρή βία  των ισχυρών της γης έναντι των αδυνάτων!  Σε ένα μεγάλο παγκόσμιο πείραμα με πρώτο θύμα τα παιδιά. Παιδιά κάθε ηλικίας. Βρέφη. Ανήλικα. Έφηβους. Νέους.   Ένα πείραμα, με πρώτο πειραματόζωο σήμερα  την  Ελλάδα.  Μετά ποια άλλη χώρα έχει σειρά;  Η συνέχεια θα το δείξει πολύ σύντομα…

Ελάτε λοιπόν να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο φτιάχνοντας ένα μεγάλο καραβάνι αλληλεγγύης  «για τα παιδιά της Ελλάδος»  στέλνοντας  στην Κιβωτό του Κόσμου  που καθημερινά σιτίζει περί τα 1200 άτομα (κυρίως παιδιά και μητέρες)  παπούτσια (όλα τα νούμερα)  τρόφιμα, κλινοσκεπάσματα (καθαρά) , ρούχα (καθαρά ) για αγόρια και κορίτσια ,  ήδη διατροφής που αντέχουν στο χρόνο και ότι άλλο μπορεί ο κάθε ένας ή συλλογικά και διασυλλογικά να στείλει στην Κιβωτό του Κόσμου.
Τα ελληνόπουλα να δυστυχούν,  να πεινούν κυριολεκτικά και να λιποθυμούν από την  πείνα μέσα στα σχολειά και τους δημόσιους χώρους. Παιδιά   που προέρχονται από τα πιο φτωχά και αδύναμα οικονομικά στρώματα. Μπροστά σε αυτή την κατάσταση με οφείλουμε να δράσουμε συντονισμένα. Όλοι μαζί οι Έλληνες.  Οι έλληνες του κόσμου. Και κυρίως οι Ελληνες της Αμερικής.
Ήρθε η ώρα, μετά από σχεδόν τρία χρόνια αφ  ότου ξεκίνησε η μεγάλη κρίση να γίνεται αισθητή και να απλώνεται παντού σε όλη την εθνική επικράτεια, οι Έλληνες της Αμερικής   από τα ευχολόγια, τις δημόσιες και ιδιωτικές  διαπιστώσεις,  για το ποιος φταίει, ποιος ευθύνεται; τα γιατί και τα πως αυτής της μεγάλης εθνικής τραγωδίας  , τις βαθυστόχαστες  αναλύσεις,  τις μεγαλόστομες διακηρύξεις, τις υποσχέσεις για δωρεές, τα άρθρα  με τις άναρθρες κραυγές,  τις δημόσιες εκκλήσεις για βοήθεια προς την Ελλάδα, να περάσουν στα έργα! Στις πράξεις. Πράξεις ζωής. Οι έλληνες της Αμερικής ας δείξουν, αυτή την φορά  εμπράκτως  με έργα και πράξεις, θα σταθούν  πραγματικά δίπλα  στην Ελλάδα στηρίζοντας με έργα  και πράξεις τα παιδιά της Ελλάδος! Το οφείλουν στην  πατρίδα.  Το οφείλουν στην καταγωγή τους. Το επιβάλει ο πολιτισμός και η ιστορία του ελληνικού πολιτισμού!
Ελάτε λοιπόν όλοι , οι Έλληνες στην Αμερική και οι Έλληνες του κόσμου, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πάρουμε το μήνυμα και αυτή την αγωνιώδη έκκληση του σεμνού  Έλληνα Ορθόδοξου κληρικού, με διαπιστωμένο και εγνωσμένο το ήθος πρώτα από όλα την εντιμότητα πατέρα Αντώνιου Παπανικολάου,  να το βάλουμε φωτεινό οδηγό και να το κάνουμε πνευματοφόρο  φάρο που θα φεγγοβολήσει  σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου και όλοι μαζί οι Έλληνες να στήσουμε μια μεγάλη νοητή  γέφυρα   που θα ενώσει όλους μαζί τους Έλληνες για να ανοίξουμε μια θερμή αγκαλιά  «για τα παιδιά της Ελλάδος»
Για την ομάδα του GreekAmericanNewsAgency
Αλέξανδρος Στεφανόπουλος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: