«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Εκδότες και παπαγαλάκια


Σε όλες τις δουλειές, υπάρχουν πάντα και παντού, τα καλά παιδιά των αφεντικών.  Αυτοί που αναλαμβάνουν να κάνουν και να πουν, αυτά που θέλει, αλλά δεν πρέπει να χρεωθεί το αφεντικό. Ο Μεγάλος δηλαδή! Είναι γνωστοί και ως “παπαγαλάκια”
Εννοείται ότι οι τέτοια καλά παιδιά, ευδοκιμούν και ανθίζουν στο χώρο της δημοσιογραφίας!
Ας πούμε για παράδειγμα, τι προσωπική στεναχώρια θα είχε ο Χαράλαμπος, αν ο Σαμαράς θα  έλεγε ναι ή όχι στη συναίνεση;
Για τους Μεγάλους όμως, τα θελήματα των οποίων εξυπηρετεί πιστά, έχει μεγάλη σημασία γιατί τα..... συμφέροντα είναι πολλά.
Έτσι ο Χαράλαμπος, ανέλαβε  να επιτίθεται καθημερινώς εναντίον της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά, προσωπικώς, αλλά και των συνεργατών του.
Να συγγράφει και να διακινεί σενάρια (και όταν διαψεύδεται να λουφάζει γελώντας πονηρά)
Γιατί αυτό το σενάριο ότι ο Σαμαράς συζητάει  για επιστροφή στη δραχμή, μάλλον περί επιστημονικής  φαντασίας πρόκειται, αλλά ο Χαράλαμπος, κάτι έπρεπε να εφεύρει, για να στηρίξει την προσφιλή του Κυβέρνηση, ιδιαίτερα μετά τη γκάφα της Επιτρόπου, που άδειασε τις τράπεζες. Και άλλοι συζητάνε τέτοια!
Άλλος,  από την κυριακάτικη του Εθνικού μας Εργολάβου, σήμερα πλέκει το εγκώμιο του κ. Αβραμόπουλου, τον οποίο εμφανίζει «ευφυή» και  μετριοπαθή σε αντίθεση με τον Πρόεδρο της  Ν.Δ.  κ. Σαμαρά, που άγεται  και φέρεται από σκληροπυρηνικούς ταλιμπάν!
Λες και ο  Σαμαράς είναι κανένα άβουλο ον και δεν έχει δική του κρίση και άποψη!
Τα παιχνίδια της υπονόμευσης της Ν.Δ. είναι γνωστά.  Άλλωστε  είναι πολύ πρόσφατα για να τα ξεχάσουμε.
Αντιλαμβάνομαι ότι με την πολιτική του μνημονίου να ναυαγεί, φοβούνται μήπως και ξεμείνουν σε καμιά ξέρα.
Έτσι προσπαθούν, με νύχια και με δόντια,  να επιτίθενται εναντίον του Σαμαρά, κατασκευάζοντας σενάρια, να υπονομεύουν τους συνεργάτες του, να φαντασιώνονται εσωκομματικές διαφωνίες και στη συνέχεια να τις αναδεικνύουν, με έναν απώτερο σκοπό: να οδηγήσουν τον Σαμαρά να πει το ναι!
Πάνω στο άγχος και στον πανικός τους, κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο! Και εκτίθενται!
Παιδιά, χαλαρώστε!
Σας πήραμε χαμπάρι!
Αδέξιος Ταλιμπάν!
Υ.Γ. Διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη, μήπως ο Χαράλαμπος και ο Άλλος, βλέπουν πολύ «Dancing with the Stars»  και αναφέρονται στη δασκάλα του  Τρύφωνα που τον καθοδηγεί με μαεστρία στα βήματα του χορού! Και από εκεί βγάζουν τα  πολιτικά τους συμπεράσματα.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: