«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Kλειστά τα σχολεία την Τετάρτη, την Παρασκευή και τη Δευτέρα

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της χώρας την  Τετάρτη 3 Νοεμβρίου λόγω των εκλογών των εκπαιδευτικών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων τους στα υπηρεσιακά συμβούλια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να μη λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες την ημέρα εκείνη για τη διευκόλυνση των εκλογέων και τη διασφάλιση της ευρύτερης δυνατής συμμετοχής τους στις εκλογές, χορηγώντας άδεια μιας (1) ημέρας σε όλους τους εκπαιδευτικούς που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.Το υπ. Παιδείας καλεί τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν έγκαιρα τους μαθητές.

Επίσης λόγω της διενέργειας των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών στις 7 Νοεμβρίου , τα σχολεία της...... Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου και τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου.

Επίσης, σε όσες περιφέρειες ή δήμους θα επαναληφθεί η ψηφοφορία για την εκλογή των αιρετών περιφερειακών αρχών στις 14 Νοεμβρίου, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου και τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, αντίστοιχα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: