«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

Ολοκληρώνονται το επόμενο διάστημα οι εργασίες στην οδό Ειρήνης, στην περιοχή «Ανήλια», στο πλαίσιο του έργου: «Συντήρηση πεζοδρόμων Πολυγύρου». Η παρέμβαση προβλέπει την αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης και την επίστρωση του δρόμου με ακανόνιστες χονδρόπλακες σε εμβαδό περίπου 200 μέτρων.

Στην ίδια περιοχή συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η παρέμβαση «ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ». Το έργο υλοποιείται από τη διασταύρωση της οδού Πλάτωνος με την οδό Ποτίδαιας έως και 12 μέτρα μετά τη διασταύρωση με την πάροδο Πλάτωνος. Η μελέτη προβλέπει την αντικατάσταση τμημάτων κεντρικών αγωγών ύδρευσης και των αντίστοιχων ιδιωτικών παροχών ύδρευσης – αποχέτευσης όπως και την ανακατασκευή τμήματος του δρόμου με εκ νέου οδοστρωσία και νέα ασφαλτόστρωση.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρα ολοκληρώθηκε σειρά ασφαλτοστώσεων σε έξι διαφορετικές θέσεις στην περιοχή «Λούκι».

«Ως Δημοτική Αρχή πέρα από τα μεγάλα έργα υποδομής δίνουμε έμφαση και στην εκτέλεση παρεμβάσεων καθημερινότητας. Με τα παραπάνω έργα ικανοποιούμε ορισμένες από τις σημαντικότερες ανάγκες ασφαλτόστρωσης. Η προσπάθειά μας για την αναβάθμιση των υποδομών στο Δήμο Πολυγύρου και της ποιότητας ζωής των κατοίκων είναι συνεχής. Έχουμε επίγνωση των αναγκών, τις οποίες ιεραρχούμε και ικανοποιούμε σταδιακά στο πλαίσιο των χρηματοδοτήσεων και των δυνατοτήτων του Δήμου. Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλα έργα στην έδρα του Δήμου και τα υπόλοιπα Τοπικά Διαμερίσματα.» δήλωσε ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Θωμάς Καπλάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: