"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Δήλωση του Εκπροσώπου της Ν.Δ. κ. Γ. Κουμουτσάκου για την εκλογική διαδικασία (29/11/09)


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ., ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ,
κ. Γ. ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ

« Πέντε ώρες μετά την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, τα μηνύματα που υπάρχουν από όλη την Ελλάδα, δείχνουν ότι υπάρχει πολύ μεγάλη συμμετοχή μελών του κόμματος, που ανταποκρίνονται με νηφαλιότητα και υπευθυνότητα και σε αυτό το άνοιγμα της Ν.Δ. προς την κοινωνία.

Το τεχνικό πρόβλημα, όσον αφορά τη συνέχεια λειτουργίας του συστήματος, οφείλεται στο δίκτυο του ΟΤΕ. Οι καθυστερήσεις αντιμετωπίζονται ήδη σε συνεργασία με τον ΟΤΕ, αλλά και την κατανόηση και υπευθυνότητα που δείχνουν οι ψηφοφόροι της Ν.Δ., που συμμετέχουν στη διαδικασία.

Μέχρι την επίλυση αυτού του τεχνικού προβλήματος, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και μετά από επικοινωνία του Προέδρου της, του κ. Δημήτρη Σιούφα και με τους τρεις υποψηφίους, ομόφωνα αποφάσισε ότι η διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά με την καταγραφή των ονομάτων, δηλαδή αυτό που λέμε offline , έως ότου, όπως σας είπα, λυθεί το ζήτημα.

Για την απόφαση αυτή, έχουν ήδη ενημερωθεί οι Νομαρχιακές Εφορευτικές Επιτροπές και άλλες Εφορευτικές Επιτροπές.

Όπως σας είπα, λοιπόν, η ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά. Η υπευθυνότητα και η κατανόηση των ψηφοφόρων και των πολιτών είναι δεδομένη και προχωράμε με αυτό τον τρόπο μέχρι την επίλυση του τεχνικού προβλήματος, που επαναλαμβάνω, οφείλεται στο δίκτυο του ΟΤΕ.

Ευχαριστώ πολύ ».

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αυτό εγκυμονεί κινδύνους διπλοψηφίας, κ. Εκπρόσωπε;

Γ. ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ: Όχι. Το σύστημα θα ελεγχθεί, έχει προβλεφθεί και δεύτερος τρόπος τσεκαρίσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: